Even voorstellen: De Tormijnschool

We kennen de namen van de scholen binnen Stichting OPONOA wel, maar kennen we de scholen ook echt?

De Tormijnschool in Noordijk is een kleinschalige school die midden in het groen gevestigd is. Sinds juni 2021 is de Tormijnschool onderdeel geworden van Kindcentrum  Natuurlijk Noordijk. Hierdoor bieden we in Noordijk opvang en onderwijs aan kinderen van 0 tot 13 jaar. 

In deze mooie omgeving maken wij als school veel gebruik van buiten en bewegend leren. Het streven is om 25% van alle lessen in de natuur te geven. Dit kan op vele verschillende creatieve manieren en het enthousiasme voor het leren wordt hierdoor enorm verhoogd. 

Vanaf volgend schooljaar (2022-2023) bieden we onderwijs aan 2 groepen, groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8. We werken thematisch, leren van en met elkaar en vanzelfsprekend is er veel aandacht voor het vergroten en verstevigen van de sociale emotionele ontwikkeling. De Tormijnschool heeft hierdoor veel ambities voor de komende jaren. De kleine scholen staan onder druk, maar de school in Noordijk zal de komende jaren een onderwijsvoorziening blijven van stichting OPONOA. 

Inmiddels is er een aantal vacatures opengesteld want voor deze school in Noordijk zijn we op zoek naar mensen die met passie en ambitie gestuurd onderwijs willen verzorgen met respect voor de ontwikkeling van het kind. Zoals de naam Tormijnschool Natuurlijk zegt gaat het naast de mooie natuurlijke omgeving ook om de natuur van het kind. Welke krachten en talenten zitten er in het kind?! Wat heeft het kind vanuit nature al in zich en hoe kunnen wij als school hieraan bijdragen om deze krachten en talenten verder te laten ontwikkelen en vorm te geven?!

Wil je graag meer weten van de Tormijnschool mail a.grobbee@oponoa.nl of bel gerust naar 0545 - 292143.

Naar het overzicht