'SAMEN DICHT BIJ IEDER KIND’


Stichting OPONOA (Borculo) zoekt:
LEERKRACHTEN & LEERKRACHTONDERSTEUNERS & ONDERWIJSASSISTENTEN

Stichting OPONOA is een schoolbestuur met 14 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs, waar zo’n 200 enthousiaste medewerkers zich dagelijks inzetten voor ruim 1600 leerlingen. Onze scholen zijn verspreid over de vier grote kernen van Berkelland en in de kleine kernen Gelselaar, Geesteren, Haarlo, Rekken, Noordijk en buurtschap Broek (Driesprong). Hoewel vallend onder één stichting is er sprake van diversiteit. Niet alleen qua omvang, variërend van 40-200 leerlingen, maar ook zeker in het vorm en inhoud geven aan het onderwijsproces. Het verbindende element binnen de stichting is het openbare karakter. De waarden ervan zijn essentieel voor ons.

Ze vormen de basis waar wij als organisatie voor staan en zijn inspiratiebron en leidraad voor alles wat wij doen. Ze maken duidelijk wat wij belangrijk vinden in het kijken naar kinderen, naar onszelf en naar de wereld om ons heen.
Ben jij degene die de verantwoordelijkheid en uitdaging aan durft te gaan……..??!!

Wij zijn structureel op zoek naar collega’s die ‘SAMEN’ vorm kunnen/willen geven aan het onderwijs aan onze leerlingen. ‘SAMEN’ betekent voor ons vanuit betrokkenheid en eigenaarschap ‘SAMENWERKEN’, ‘SAMEN LEREN’ en ‘SAMEN LEVEN’.

We zoeken leerkrachten, leerkrachtondersteuners en onderwijsassistenten die….

• met passie en trots in hun vak staan, nieuwsgierig zijn en open staan voor nieuwe situaties;

• talenten van leerlingen (h)erkennen en ze helpen hun talenten te ontwikkelen;
• leerlingen uitdagen het beste uit zichzelf te halen;
• vanuit deskundigheid en eigenaarschap alle kinderen adequaat begeleiden in hun leer en ontwikkelproces en leerlingen ruimte geven om invloed te hebben op hun leerproces.

OPONOA is een organisatie…..
• waar collegialiteit en samenwerking ‘hoog in het vaandel’ staat;
• waar een professionele, lerende cultuur heerst en waarin medewerkers actief kennis, ervaringen, hulpvragen en good practices uitwisselen;
• waarin innovatieprojecten onderdeel zijn van de praktijk;
• die collega’s stimuleert open te staan voor nieuwe ontwikkelingen en hen de ruimte geeft het ook eens heel anders te doen.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Co van Schaik of Bert Izaks- directeuren onderwijsteam Stichting OPONOA. Voor beiden tel.nr. 0545-275166
c.van.schaik@oponoa.nl

b.izaks@oponoa.nl

Ben jij die enthousiaste leerkracht, leerkrachtondersteuner of onderwijsassistent die belangstelling heeft en vrijblijvend in gesprek wil gaan met de directeuren onderwijsteam om te onderzoeken of en in welke vorm we ‘SAMEN’ iets voor elkaar kunnen betekenen dan kijken we uit naar je motivatie en cv. Je kunt je reactie z.s.m. sturen mailen naar: info@oponoa.nl

Je ontvangt altijd bericht.