Vacature administratief medewerker

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen een stichting voor openbaar primair onderwijs met 16 scholen, zowel basisscholen als een speciale school voor basisonderwijs.

De stichting heeft ruim 2000 leerlingen en ongeveer 210 medewerkers (full- en parttime).

De administratief medewerker verricht administratief ondersteunende werkzaamheden op het Stafbureau van de stichting gevestigd te Borculo. We zijn per direct op zoek naar een: 

Administratief medewerker (36 uur per week)

Je verricht secretariële werkzaamheden t.b.v. het College van Bestuur. Je draagt zorg voor het agendabeheer en notuleert verschillende overleggen. Je neemt de telefoon aan en beantwoordt eenvoudige vragen, ontvangt bezoekers aan de balie en verwijst ze door. Daarnaast verwerk je de post en bereid je conceptteksten voor zoals brieven, nota’s, rapporten.  Ook voer je gegevens in geautomatiseerde systemen in of muteert deze.

Jouw achtergrond

  • Je beschikt over minimaal een mbo-opleiding;
  • Goede kennis van Outlook, Word, Excel en PowerPoint is een vereiste;
  • Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse taal. Je bent vaardig in het opstellen en redigeren van teksten en opstellen van rapporten/overzichten e.d.;
  • Je bent dienstverlenend en klantvriendelijk bij het te woord staan van bezoekers/collega’s;
  • Je bent flexibel, leergierig en je bent representatief.

Arbeidsvoorwaarden

Als administratief medewerker ontvang je een salaris in schaal 4 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Het gaat om een tijdelijke aanstelling, met de mogelijkheid tot verlenging. De werkdagen zijn van maandag t/m donderdag van 8.00-16.30 en vrijdag van 8.00-12.00 uur. Daarnaast heeft u bijna alle schoolvakanties vrij.

Jouw sollicitatie

Is dit het profiel dat bij je past? Stuur dan je motivatie en CV per e-mail naar: sollicitatie@oponoa.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heleen Nijhoff, Hoofd stafbureau. Zij is voor inlichtingen bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.30 uur. Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 13 september 2018. Mocht je worden uitgenodigd voor een gesprek, dan vinden de sollicitatiegesprekken plaats op donderdag 20 september 2018.